AKTUELNO

Popularnoj pevačici ne dopadaju se novinski tekstovi koji se bave njenom nekadašnjom emotivnom vezom sa kolegom Nenadom Jovanovićem.

Već danima unazad brojni novinski tekstovi posvećeni su Milici Todoroviću i njenoj prvoj ljubavi, manje poznatom pevaču Nenadu Jovanoviću.

Foto: Facebook

Plavokosoj pevačici se tekstovi sa ovakvom tematikom ne dopadaju i smatra da je Nenad nepravedno predstavljen kao "bivši dečko Milice Todorović", budući da je on, kako ona tvrdi, veoma uspešan u svom poslu.

Foto: TvPink Printscreen

- To je njihova greška što tako stavljaju, pošto on ima svoju uspešnu karijeru. On sad ima divnu bebu. Čestitala sam mu, dete ima sad već dve-tri godine. Pozdrav za njega ako gleda - rekla je Milica i mahnula svom bivšem dragom putem premijerne kamere.

Foto: TvPink Printscreen

Takođe, često se spekuliše o tome da bi pevačica uskoro mogla da se ostvari u ulozi majke, ali je ona spekulacije o trudnoći demantovala u "Premijeri".

Foto: TvPink Printscreen

- Jedan dan pročitam da se porađam za devet meseci, drugi kada ću da rodiim dete i da se udam. To su nagađanja, nemam još uvek nikakav plan - iskrena je bila pevačica.

D. T.

#Milica Todorović

#Nenad Jovanović

#Veza

#pevač

#pevačica

'