AKTUELNO

Iako se drugog puta pazila, nije joj se dalo da postane majka.

Popularna pevačica Slađa Vujičić, koja je pre nekoliko nedelja morala po drugi put da prekine trudnoću, konačno je u emisiji "Premijera" progovorila o ovom slučaju.

- Ja sam neko ko zaista nikad ne posustaje i nisam bila depresivna ni jednog jedinog trenutka i imala sam stvarno momente kad sam stvarno želela da budem sama u kući prosto da na neki svoj način iznesem to. Podrška ljudi oko vas je nešto što je najvažnije u životu. Prvenstveno partnera, jer ukoliko osetite da vas bilo šta guši u tom trenutku, to je već previše - rekla je pevačica za njagledaniju emisiju o poznatim ličnostima u regionu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona i suprug ne gube nadu da će uskoro postati roditelji, ali je Slađa priznala da se sada baš nadala da će sve biti kako treba.

- Ja sam prosto osećala potrebu da sam zaista dužna da kažem nešto o tom slučaju, ali to su stvari koje su u današnje vreme, nažalost, normalne. Kada mi se to desilo drugi put, ja sam pitala doktorku "a što sad", zato što sam zaista tog puta ogradila se svim, upotrebila sve što je potrebno da se sačuvam, ali ona je rekla "prosto je tako" -

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je sve imala da kaže pogledajte u novoj epizodi emisije "Premijera" u repriznom terminu u u jedan sat posle ponoći ili na zvaničnom kanalu emisije na Jutjubu.

Autor: V. T.

#Beba

#Pobačaj

#Slađa Vujičić

#pevačica

'