AKTUELNO

Poznati folker doveo je u pitanje istinitost tvrdnji svog starijeg kolege Đoleta Đoganija.

Premijerna ekipa rešila je da u studiju u kojem se prezentuju najave ekskluzivnih priča iz života domaćih poznatih ličnosti ugosti folk pevača Bobana Rajovića, koji se nakrako našao u ulozi voditelja "Premijere", najgledanije emisije o poznatima.

Foto: TvPink Printscreen

On je sa oduševljenjem prihvatio poziv, pa je, nakon što se oprobao u ulozi voditelja, rešio da odgovori Đoletu Đoganiju koji se javno pohvalio da su za njegov sjajan fizički izgled zaslužni učestali seksualni odnosi, koje ima čak pet puta dnevno.

Foto: TvPink Printscreen

- Stariji je od mene dosta. Meni su rekli da posle 47.godine...  Hvala Bogu, ja još nemam toliko. Kaže jedan moj prijatelj:"Imaš nagon, ali nemaš pogon" - kroz smeh je rekao pevač, koji verovatno sumnja u istinitost Đoletovih tvrdnji.

Foto: Printscreen Instagram

Budući da je u "Premijeri" najavljivao i prilog o Staniji Dobrojević, pevač je rešio da javno kaže kakvo mišljenje ima o njenoj muzičkoj karijeri.

- Mislim da je ona neko ko ne treba da odustaje od toga još dve-tri godine. Neka pokupi još novca, pa neka završava svoju pevačku karijeru - rekao je Rajović.

Foto: TvPink Printscreen

Kako se Boban snašao u novom profesionalnom izazovu pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Boban Rajović

#Premijera

#Stanija Dobrojević

#pevačica

#Đole Đogani

'