separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

USAMLJEN! Sloba Radanović priznao da nema devojku, a onda otkrio da li ČESTO ZOVE KIJU! (VIDEO)


Ističe da njegova devojka treba da ima jake živce.


Pevač Sloba Radanović nastupao je protekle večeri u Beogradu, a pre nego što je izašao pred publiku, učesnik prve sezone "Zadruge" razgovarao je sa ekipom emisije "Premijera".

Autor: E-Stock/Momir Čubrilović

Proteklih meseci pisalo se o tome da je Radanovićevo srce osvojila misteriozna devojka, a u razgovoru sa novinarima Sloba je otkrio svoj emotivni status. Priznao je i o kakvoj devojci mašta.

Autor: TV Pink Printscreen

Nisam zauzet! Ko kaže to? Ja sam oduzet, zbog treninga! Stvarno nisam zauzet, trenutno sam sam. Nedostaje mi neko da popričam sa njim i provedem nekih pet minuta u svoja četiri zida. Ali opet, ne treba po svaku cenu. Devojka o kojoj maštam treba da bude posvećena i da ima razumevanja za moj posao. Neko ko bude sa mnom treba da ima ozbiljne živce - rekao je Radanović.

Sa nekadašnjom suprugom Kristinom Kijom Kockar više nije u kontaktu. Oni su tačku na brak stavili nakon izlaska iz prve sezone "Zadruge" kada je Sloba prevario Kiju sa Lunom Đogani.

Autor: RTV Pink

Ja sam uvek hteo da ostanem u dobrim odnosima sa njom... Ne znam... Ne želim da pričam o tome. Hteo sam ono: "Nikad, ne reci nikad", tako da nikada nisam tvrdio nešto, nego sam uvek ostavljao malo prostora za to - govorio je Sloba.

Sloba je u nastavku istakao i kako smatra da svaki čovek treba da ide kod psihologa, kao i da to nije sramota, a onda je rekao i da je oštar protivnik korišćenja opojnih supstanci. Uskoro će Radanović objaviti novu pesmu, a naziv iste nije želeo da otkrije.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti