separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

JEDVA JE STAJALA NA NOGAMA! Katarina Grujić došla BOLESNA na nastup, pa poručila: NAJBOLJE IZGLEDAM, KAD SE NAJGORE OSEĆAM! (VIDEO)


Nije želela da otkaže nastup i razočara publiku.


Ekipa emisije "Premijera" srela je popularnu pevačicu Katarinu Grujić pre nastupa na jednom poznatom beogradskom splavu i sa njom obavila intervju. Pevačica je otkrila da je pripremila nekoliko pesama koje planira da izbaci pred svoj rođendan, kao što je uradila i sa prošlim albumom, a onda je otkrila da se ne oseća baš najbolje zdravstveno.

Autor: TvPink Printscreen

Ja najlepše izgledam kad se najgore osećam. Malo zdravstveno nisam baš najbolje, nešto me boli bubreg, malaksala sam, imala sam temperaturu. Da li sam se prehladila ili šta, jedva se držim na nogama. Nije nimalo lako, još ta groznica i malaksalost, ali ne bih nikada otkazala nastup - požalila se Grujićeva.

Autor: TvPink Printscreen

Pevačica je reporterima "Premijere" ispričala i gde je sve letovala i da je to verovatno razlog zbog kojeg se razbolela.

Bila sam i u Budvi, na Mikonosu, u Rovinju. Malo radno, malo odmarala, svuda sam stigla po dva, tri ili četiri dana da ostanem i stvarno mi je bilo top. Ali očigledno se nisam odmorila, čim me je sve stiglo sad - ispričala je Katarina, a onda otkrila da li je uživala u nekim ljubavnim avanturama na moru.

Autor: TvPink Printscreen

Ljubavne ne, ja sam svakog leta bila u vezi. Avanture nisam imala, i nije mi žao - navela je Katarina.

Ceo prilog iz emisije "Premijera" možete pogledati u nastavku ovog teksta.

M.P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti