separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NJENE KOLEGE SE OGRAĐUJU OD AUTOTJUNA I POPULARNIH REPERA, ali ne i Mia: Snimala sam s njima i kad to nije bilo provereno! (VIDEO)


Njoj to odgovara.


Popularna pevačica Mia Borisavljević, pored uspešne muzičke karijere, uživa u majčinstu i porodičnom životu, pa je sada za emisiju "Premijera" otkrila kada će pored mnogo zakazanih nastupa otići na odmor sa svojiim izabranikom, pevačem Bojanom Grujićem i njihovom naslednicom Emom. 

Autor: TV Pink Printscreen

Sada sredinom avgusta idemo svi zajedno na odmor i to će biti njeno prvo more, pa ćemo videti kako joj prija. Do sada kada smo išli po bazenima, videli smo da joj odgovara i da obožava vodu - rekla je Mia.

Novi muzički trend - dueti sa aktuelnim reperima - osvojio je estradu, a Mia je prokomentarisala da to njoj odgovara i da ovakav zvuk prija njenom senzibilitetu.

Autor: TV Pink Printscreen

Ja sam i tad, u to vreme kada su svi bili protiv repera, 'emsijeva' i svega toga kada je sve to bilo novo i kad nije bilo provereno da li je dobro, ja sam bila jedna od prvih koja je snimila duete sa njima, jer sam ja tu muziku osećala da je dobra i da zanimljiva - istakla je pevačica.

Ceo prilog iz današnje ''Premijere'' pogledajte u nastavku:

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti