separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

'BILO JE TUŽNO I POTRESNO...' Matoru sačekao haos posle Zadruge: Plakala je kao kiša, a danas tek sledi ONO NAJGORE (FOTO)


Sve novitete iz njihovog privatnog života podelile su danas sa gledaocima Pinka.


"Zadruga" se sinoć, posle deset meseci, zvanično završila, a svoje utiske sa reporterom "Premijera - Vikend specijala" Nemanjom Vujičićem sumirale su danas Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora, koja je odmah priznala da je po završetku svog učešća u rijalitiju obavila ozbiljan razgovor sa roditeljima.

- Iskreno, malo mi je bilo i tužno i potresno, svaki put kad izađem iz rijalitija oni su sve stariji i stariji. Teško mi je bilo, bio je jedan porodični sastanak, kao i svaki put. Zameraju mi svađe sa Sanjom - to je bila najveća tema i najveći problem. Oni su zavoleli Sanju, pa ne žele to da vide i ne mogu to da razumeju - objasnila je Matora, koja je opisala susret sa Sanjinom majkom, koja je zbog svega što se izdešavalo u "Zadruzi" bila ljuta na nju.

Autor: TvPink Printscreen

- Počela sam odmah da plačem, vikala sam joj: "Izvinite, teta Branka, odvratno je" i ona je onako bila na ivici suza. Danas posle emisije imam razgovor sa njom bez Sanje - najavila je Matora.

I Sanja se osvrnula na aktuelne teme, tačnije - na spekulacije da se bavila prostitucijom.

- Ja znam čime sam se bavila, a to sigurno nije bio taj posao. Iskreno, meni je to smešno. Te priče nemaju vezu sa vezom. Ja ne priznajem. Time će se baviti moj advokat. Nepravda mi je učinjena - požalila se Stankovićeva.

Autor: TvPink Printscreen

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti