separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ODRADIĆU KAZNU, NEMAM PROBLEM: Toni Cetinski odlučio da progovori o kobnoj nezgodi za koju mu sude! (VIDEO)


Nada se da će sve dobro ispasti na kraju.


Pevač Toni Cetniski trenutno broravi u Beogradu, a u razgovoru sa ekipom emisije "Premijera" otkrio je da najviše uživa u srpskoj prestonici tokom boravka na mirnijim mestima.

Autor: E-Stock/Katarina Mihajlović

U početku sam morao da probam sve, sve kafane, birtije, klubove. Sve sam prošao pre 15 godina. U poslednjih 10 godina sam onako... Jedan restoran, mirnija muzika, malo sam došao u godine gde mi pašu više neke druge stvari - rekao je Toni.

Autor: E-Stock/Katarina Mihajlović

Nedavno je otpočelo suđenje popularnom pevaču zbog izazivanja saobraćajne nezgode koja se dogodila u cetrnu Rovinja pre nešto manje od dve godine, a u kojoj je nastradao jedan muškarac.

Autor: TV Pink Printscreen

To traje i traje i eto... Nadam se da će sve dobro ispitati. Ako se bude odlučilo da sam kriv, ja ću to podneti kako treba da podnesem i odradiću kaznu koju treba da odradim. Ne smem puno toga da kažem, jer se sve to dešava na sudu, ali mislim da će svima biti jasnije kada neke stvari i detalje budu izašli u medije. To je sada otvoreno, napokon, za javnost. Ja nemam problem, svima je dobro poznata ta ulica i taj problem - izjavio je pevač.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti