AKTUELNO

Svi žele da se upoznaju sa mnom i dobiju autogram. Prelepo se osećam - rekla je Danijela između ostalog.

Premijerna ekipa uputila se danas u Valjevo, rodni grad pevačice Danijele Vranić, koja je novinarku Katarinu Nikolić srdačno ugostila. Nakon što joj je skuvala kafu, pevačica je otkrila kako sugrađani reaguju kad je vide.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

- Ovde se osećam kao kod svoje kuće, svi žele da se upoznaju sa mnom i dobiju autogram. Prelepo se osećam - rekla je Danijela, koja je gledaocima emisije "Premijera -- Vikend specijal" želela da pokaže znamenitosti svog grada, u čemu su je sprečile niske temperature.

Zbog toga, Danijela je premijernu ekipu odvela u jednu od najpoznatijih ulica i otkrila šta je tamo radila sa svojim prvim simpatijama.

Foto: Printscreen

Teško je uporediti savremeno vreme u kojem živimo sa prošlošću... Sećam se, ja sam se baš u ovoj ulici šetala sa svojom prvom ljubavi u Valjevu, gore-dole. Igrala sam folklor, pevala sam u horu - prisetila se pevačica i osvrnula na saobraćajnu nesreću, zbog koje je na određeni vremenski period morala da napusti estradu.

- Povukla sam se kada sam doživela saobraćajnu nesreću, ali ponovo se vraćam. Nisam nova, ali novu energiju posedujem u sebi, imam i novu pesmu - rekla je Danijela.

Autor: D. Tanasijević

#Danijela Vranić

#Katarina Nikolić

#pevačica

'