separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NIKAD OTKRIVENE TAJNE SA POČETKA NJEGOVE KARIJERE! Evo gde je Boban Rajović PRVI PUT ZAPEVAO i koja poznata pevačica mu je predvidela da će biti VELIKA ZVEZDA! (VIDEO)


Neotkriveni detalji njegovog života!


U okviru današnjeg izdanja emisije "Premijera - Vikend specijal" i rubrike "Odakle se sele" imali smo prilike da vidimo gde je to svoje prve početke u muzici napravio jedan od najpopularnijih pevača današnjice Boban Rajović

Autor: TvPink Printscreen

Voditelj Ognjen Nestorović otputovao je u Dansku, gde je razgovarao sa Bobanovom braćom Zoranom i Slobodanom

Autor: TvPink Printscreen

U Danskoj je sve krenulo od ovoga grada. Probali smo nemaštinu, pa smo došli do toga da imamo sve. Crna Gora je najviše uticala na Bobana i njegov razvoj. To je mesto gde smo živeli na ivici siromaštva i tu se kalio čelik. Imali smo mi svađa i tuča kao i sva braća koja imaju. On se dobro snalazio, ali je uvek želeo nešto više. Želeo je brze pare. Otkako je počeo da se bavi ovim poslom, mene fascinira njegova upornost - rekla su njegova braća i dodali: 
On je bio veliki fan Majkl Džeksona, u kvartu ovde pusti muziku, počne da igra na skelama i svi mu skandiraju. Devojke su ga jurile iako nije bio poznat.

Autor: TvPink Printscreen

Imali smo prilike i da vidimo zgradu u kojoj su oni živeli kada su došli u Dansku, a u njihovom stanu sada živi Danac.

Ovde smo se grejali kada je bila zima, tu je bio radijator. Sad Danac neki živi u tom stanu - rekao je Bobanov brat.

Autor: TvPink Printscreen

Nakon njegove braće, Ognjen je razgovarao i sa Bobanom, koji je otkrio mnogo toga što javnost nije znala, a svoj prvi nastup pevač je upravo u Danskoj.

Kad sam došao sa 16 godina ovde, bio sam radostan. Nismo baš dobro živeli u Crnoj Gori. Ovde sam radio, to je kao brza hrana. Onda smo Zoki i ja otišli da radimo u fabriku, to smo negde do 21. godine i posle položio za taksi. Pojavio se jedan moj prijatelj, Goran Vukošić i kad sam njega video pomislio sam "Pa mogu ovo i ja" i sutradan sam rekao ženi da idem u Beograd da pravim karijeru. Glavni mi je posao u tom trenutku bilo taksiranje. Moj prvi nastup, to je bila trema. Radio sam za kutiju cigara. Pevao sam jednu tešku pesmu, nisam još ispekao zanat - ispričao je Boban i otkrio koja pevačica mu je rekla da će biti velika zvezda:

Autor: TvPink Printscreen

1998 godine Viki Miljković je već uveliko radila, ja sam uzeo mikrofon i otpevao dve pesme i Taške i ona su mi rekli "Ti si rođen za zvezdu". Mogao bi od mog života da se snimi film, a definitivno bi mogao da me igra Vin Dizel, zbog izgleda, frizure, svega - zaključio je Boban. 

Autor: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti