separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

I DALJE ŽIVIM KAO PODSTANAR: Cobija slava nije promenila, a evo šta kaže o saradnji sa Natašom Bekvalac i Anom Nikolić! (VIDEO)


Ostao je isti uprkos popularnosti i novcu!


Slobodan Veljković Cobi, jedan je od najtraženijih repera na domaćoj muzičkoj sceni, a ovaj kantautor otkriva da ga slava i novac nisu promenili, te da i dalje živi kao podstanar.

Nije da zarađujem ne znam šta već, ja i dalje živim u iznajmljenom stanu. Nije da me je novac promenio. Ja se nadam da sam isti prema sebi i prema drugima - rekao je Cobi.

Autor: TvPink Printscreen

Reper sarađuje sa najvećim muzičkim zvezdama domaće estrade, a jedna od njih je i Nataša Bekvalac, sa kojom ima duetsku pesmu "Mala plava", sada Cobi ističe da sa panonskom barbikom radi da jednom potpuno novom projektu.

Sa Natašom sam u komunikaciji na dnevnom nivou, sad i nemamo puno vremena da idemo u studio. Radimo nešto potpuno drugačije, potpuno novo, mislim da ćemo zaintrigiramo Balkan - ispričao je Cobi i dodao da sarađuje i sa Anom Nikolić:
Ne radim ful album, imam jako puno obaveza trenutno, tako da ne mogu da se posvetim više, ali jako očekujem da čujem taj Anin povratnički album - kaže reper.

Autor: Pink.rs

Veljković je već pet godina u srećnoj vezi, a kako sam ističe na svadbi bi voleo da mu zapeva Amar Gile Jašarspahić. O čemu je Cobi još govorio pogledajte u emisiji "Premijera": 

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti