AKTUELNO

Ekskluzivno gostovanje!

U današnjem Uskršnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" ekskluzivni gost Ognjena Nestorovića i Tijane Price bila je pevačica Aleksandra Prijović. Ovo je bilo njeno prvo televizijsko gostovanje nakon dvogodišnje pauze, tokom koje je ostala u drugom stanju i na svet donela svoje prvo dete, sina Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je običaj na današnji praznik, Aleksandra, Ognjen i Tijana su se tucali jajima, a pevačica je odnela pobedu.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra je otkrila zašto je donela odluku da ode na dvogodišnji pauzu dva meseca pošto je saznala da je u drugom stanju.

Ja nisam htela da radim, prva dva meseca sam pevala i odlučila da ne rizikujem, zagušljiv prostor, bilo mi je loše i odlučila sam se da se povučem i da taj period i sad kad sam se porodila bude za nas. 30 nastupa sam imala u 60 dana. Svako je bio presrećan zbog nas i ja kada sam saznala, uopšte nisam razmišljala o karijeri, ni Filipu ni meni nije ništa bilo važno. Taj osećaj ne može da se opiše. Mi smo najsrećniji ljudi na svetu. Pozvala sam Filipa, koji je bio sa našim porodicama u obližnjem kafiću, čim sam se porodila i pokazala bebu na kameri, koja mi je bila na ramenu - ispričala je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je otkrila i ko je došao na ime da sina nazove baš Aleksandar.

Filip je dao taj predlog jer je uvek pričao ako budemo imali sina da se zove Aleksandar i tako smo se dogovorili da nam to bude ime - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako danas slavimo Uskrs, Aleksandra je otkrila da se veoma raduje jer ovo prvi veliki praznik njenog sina:

Sve je potpuno drugačije. Ja sam navikla da ovaj dan provodim kod mojih ili Filipovih, ali sada ćemo kao porodica biti kući. To ne može da se prepriča, šta god rekla, ne bih mogla da opišem - iskrena je bila pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Aleksandra Prijović

#Premijera-Vikend specijal

'