AKTUELNO

Na novu pesmu nije dobila nijednu kritiku.

Mlada muzička zvezda u usponu Anastasija Ražnatović napravila je pravu pometnju na domaćoj javnoj sceni svojim novim hit singlom "Rane".

Foto: TvPink Printscreen

Ova pesma broji neverovatnih 18 miliona pregleda na društvenoj platformi Jutjub, a Anastasija je pred kamerama najgledanije emisije o poznatima "Premijera" otkrila da je singl izašao kada je ona bila na putovanju u Madridu.

Bilo je savršeno, sjajno sam se provela i zauvek ću pamtiti taj odmor zato što je baš u tom periodu je izašla moja nova pesma. Sve lepo mogu da kažem i za Madrid i za taj period generalno - rekla je Ražnatovićeva i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Moj PR mi je javljao sve, drugarice, mama, brat, svi. Nije bilo nikakvih kritika, stvarno, nemam problem da kažem to niti da prihvatim.

Anastasija je otkrila i kako bira pesmu i da li je u tome pomažu prijatelji i porodica.

Svi se skupimo zajedno, svi moji najbliži ljudi, najbliži saradnici, svako da svoje mišljenje, ukusi nam se svima poklapaju i slažu tako da uvek dođemo do istog zaključka - navela je mlada pevačica, a onda nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PUN KO BROD! Petar Grašo postao MILIONER zahvaljujući poslu za koji je retko ko znao da se bavi! (FOTO)

Biram pesmu po osećaju, mora nešto da me pomeri i da pokrene nešto u meni. Tako sam birala i prvu, tako sad i drugu i mislim da će tako biti zauvek.

Ražnatovićeva je istakla da će se i ubuduće u medijima pojavljivati samo kada ima valjan razlog, a to će najverovatnije biti nova pesma, treća po redu.

R. L.

#Anastasija Ražnatović

#Premijera

'