separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ANASTASIJA OTKRILA KOLIKO JOJ PORODICA POMAŽE U KARIJERI: Ukusi nam se poklapaju, pa na kraju uvek dođemo do istog zaključka! (VIDEO)


Na novu pesmu nije dobila nijednu kritiku.


Mlada muzička zvezda u usponu Anastasija Ražnatović napravila je pravu pometnju na domaćoj javnoj sceni svojim novim hit singlom "Rane".

Autor: TvPink Printscreen

Ova pesma broji neverovatnih 18 miliona pregleda na društvenoj platformi Jutjub, a Anastasija je pred kamerama najgledanije emisije o poznatima "Premijera" otkrila da je singl izašao kada je ona bila na putovanju u Madridu.

Bilo je savršeno, sjajno sam se provela i zauvek ću pamtiti taj odmor zato što je baš u tom periodu je izašla moja nova pesma. Sve lepo mogu da kažem i za Madrid i za taj period generalno - rekla je Ražnatovićeva i dodala:

Autor: TvPink Printscreen

Moj PR mi je javljao sve, drugarice, mama, brat, svi. Nije bilo nikakvih kritika, stvarno, nemam problem da kažem to niti da prihvatim.

Anastasija je otkrila i kako bira pesmu i da li je u tome pomažu prijatelji i porodica.

Svi se skupimo zajedno, svi moji najbliži ljudi, najbliži saradnici, svako da svoje mišljenje, ukusi nam se svima poklapaju i slažu tako da uvek dođemo do istog zaključka - navela je mlada pevačica, a onda nastavila:

Autor: TvPink Printscreen

Biram pesmu po osećaju, mora nešto da me pomeri i da pokrene nešto u meni. Tako sam birala i prvu, tako sad i drugu i mislim da će tako biti zauvek.

Ražnatovićeva je istakla da će se i ubuduće u medijima pojavljivati samo kada ima valjan razlog, a to će najverovatnije biti nova pesma, treća po redu.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti