separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

KIJA PRVI PUT PROGOVORILA O RASKIDU: Mislili su da on ne postoji, to je jedina osoba koja je probudila lepe emocije u meni! (VIDEO)


Kaže da postoji nada da se pomire.


Voditelj "Zadruge 2" Milan Milošević nedavno je proslavio rođendan u jednom prestoničkom restoranu, a gosti na ovom slavlju bili su i njegovi bivši cimeri iz Bele kuće, Teodora Džehverović i Kristina Kija Kockar. Pobednica "Zadruge" je ovom prilikom prvi put progovorila o raskidu sa dečkom sa kojim se zabavljala, a koji nije poznat javnosti, pred kamerema najgledanije emisije o poznatima, "Premijera".

Autor: TvPink Printscreen

Raskinula sam skoro sa dečkom, niko ništa nije ispratio, mislili su da on ne postoji. Dopisujem se samo sa svojim sada bivšim dečkom. Jako mi je krivo što se to završilo. Možda se i ponovo vrati, ne znam. To je jedina osoba koja je posle svega onoga probudila neke lepe emocije u meni i konačno sam imala nekog kome se javljam - objasnila je Kockareva.

Autor: TvPink Printscreen

Teodora je, sa druge strane, premirejna ekipa upitala da li očekuje da će se njen bivši dečko iz "Zadruge" Anđelo Ranković pojaviti na Milanovom rođendanu.

Milan je to rešavao, ja ne znam ko je za mojim stolom ja sam došla i čekam - rekla je Džehverovićeva kroz osmeh.

Autor: TvPink Printscreen

Pevačice su svom dobrom prijatelju za rođendan poželele puno uspeha, sreće i novca, a najviše pozitivne energije po kojoj je Milošević i poznat.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti