AKTUELNO

Voditeljka pod utiskom posle razgovora sa Aleksandrom!

U ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal", imali smo prilike da pratimo uživo uključenje, voditeljke Dušice Jakovljević, samo nekoliko trenutaka pre izbacivanja nominovanih iz rijalitija. Voditeljka se osvrnula na intervju koji je uradila sa Aleksandrom Subotić neposredno pre njenog povratka u "Zadrugu 2".

Moram da kažem da sam toliko komplimenata dobila, pre svega od kolega, čak sam dobila i od jednog od naših najboljih urednika da je to bio intervju sezone - kaže voditeljka.

Foto: TvPink Printscreen

Dušica je ispričala i da je ovaj intervju za nju bio i te kako naporan i da je u njemu primenila ranije stečena znanja na drugom projektu.

Bilo je jako teško, taj intervju me je prilično iscrpeo, ali sam isrcpela svo svoje iskustvo koje sam stekla radeći emisiju "Sve za ljubav". Pod utiskom sam i dalje koliko je Aleksandra bila jaka u situacijama kada joj je sve vreme bila suza u oku, ali nije se dala - zaključuje Dušica.

Foto: e-stock agency

PROČITAJTE JOŠ: Biljana Dragojević otkrila sve detalje razgovora sa Subotićevom pre njenog ulaska u ZADRUGU 2, a evo šta kaže o Aleksandrinom i Davidovom POMIRENJU! (FOTO)

Pink.rs

#Dušica Jakovljević

#Premijera-Vikend specijal

'