AKTUELNO

Pored Marine, učesnici kviza bili su i Vanja Bulić i Aleksa Savić!

Popularni kviz "Ko je na vrhu" startovao je u nedelju od 17 časova na televiziji Pink, a u liftovima koji najpametnije vode na vrh našli su se pevačica Marina Visković, voditelj Vanja Bulić i pevač i aktuelni zadrugar Aleksa Savić.

Foto: TvPink Printscreen

Kviz je humanitarnog karaktera, a sav novac koji učesnici osvoje odlazi onima kojima je pomoć napotrebnija. Vanja Bulić obradovao se voditelju Milanu Kaliniću koji ga uvek nasmeje.

Lepa je ta igra sa voditeljima koji su duhoviti, posebno Milan, sa njim je zaista pravo uživanje razgovarati i on od svega može da napravi šalu. Ovo shvatam kao igru u kojoj će neko da dobije, neko kome je potrebno - rekao je Vanja.

Foto: TvPink Printscreen

Viskovićeva je odnela pobedu u ovom kvizu osvojivši 75.000 dinara koje je prosledila "Zvečanskoj", a pre kviza otkrila je da ima malu blokadu.

Drago mi je da je emisija humanitarnog karaktera. Osećam se kao pred ispit, ja se uvek blokiram, pogotovo kada je neki javni nastup u pitanju, ali emisija je zabavnog karaktera i Milan je duhovit - rekla je Marina u emisiji Premijera.

PROČITAJTE JOŠ: ANA I ŠVAJNI PROSLAVILI PRVI ROĐENDAN SINA PRVENCA: Na poklon dali neverovatnih MILION EVRA! (FOTO)

Pink.rs

#Marina Visković

#Premijera

#Vanja Bulić

'