AKTUELNO

Rastrzana je između dva kontinenta.

Folk pevačica Tanja Savić održala je po povratku iz Australije nastup u jednom prestoničkom klubu, pre čega je o aktuelnim temama govorila za ekipu emisije "Premijera".

- Stigla sam iz Australije pre dva dana, još uvek se nisam ni navikla na klimu. Ostajem, naravno - rekla je Tanja, koja je zbog karijere i porodičnog života često rastrzana između dva kontinenta, a na pitanje da li definitivno ostaje ovde ili se pak vraća u Australiju rekla je sledeće.

Foto: TvPink Printscreen

Za Srbiju nije nikad teška odluka. Jednostavno, ovo je moja zemlja, ovo je posao koji ja volim najviše na svetu. Naravno, tu sam zbog svoje rodbine, zbog svoje publike i to je nešto što me drži ovde, a oaza mira mi je Australija. Tamo mi je isto lepo, ali u drugom pogledu - objasnila je Tanja, koja je ponovo progovorila o ideji da sa koleginicom Slavicom Ćukteraš snimi duet.

Foto: TvPink Printscreen

- To se traži godinama unazad, ali to prosto mora da se desi, to ne može namenski. Ako se desi da neko napravi pesmu koja vredi pažnju i ako misle da bi odgovarala nama, što da ne, ja sam tu isto kao i Slavica - objasnila je pevačica.

Pink.rs

#Premijera

#Tanja Savić

'