AKTUELNO

Oprostila je, ali nije zaboravila!

Pevačica Seka Aleksić gostovala je u današnjoj emisiji "Premijera - Vikend specijal" i tom prilikom se osvrnula na novinske natpise koji su o njoj kružili u proteklom periodu. Naime, u medijima su se pojavile spekulacije da je Stojanka Stoja Novaković napala Seku i tom prilikom je prebila, što je Aleksićeva oštro demantovala.

To je jedna laž, izmišljena priča od početka do kraja, demantovala sam to na Instagramu, žao mi je što su to izmislili. To nije moj nivo, ja se ne bijem, mogu da porazgovaram ako imam neki problem. Stoja i ja ne razgovaramo godinama i ta priča je stara 15 godina, nikada je nisam srela posle toga ni videla. Kod mene je to kraj, ako me neko razočara mogu da oprostim, ali ne i da zaboravim - ispričala je Seka.

Foto: Andrej Nihil

Seka je govorila i o svom odnosu sa Jelenom Karleušom, nakon što joj je javno pružila podršku. Istakla je da nikada ne može da pređe preko nečega što je neko izgovorio, ali da je spremna da oprosti.

To što je ona za mene pisala i prozivala me, vrhunac je bio ono za decu, ja to nikada ne mogu da zaboravim, ali je hrišćanski praštati. Svakako sam oprostila čim sam je podržala i napisala to, ipak je ona nečija majka, sestra, ćerka i to sam zaista uradila iz srca, ali i dalje ne razgovaramo - rekla je Aleksićeva.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

PROČITAJTE JOŠ: Ekskluzivno! Vuk Mob u 'Kontraviziji' prvi put posle pljačke kuće!

Seka je istkla i da će uvek podržati bilo koju javnu ličnost kada su takve stvari u pitanju jer je to ljudski, bez obzira na sukobe koje ima sa njima.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Jelena Karleuša

#Premijera-Vikend specijal

#Seka Aleksić

#Stojanka Novaković Stoja

'