AKTUELNO

Popularno takmičenje se vraća na male ekrane!

Takmičenje "Pinkove zvezde" vraća se na male ekrane "Pink televizije" u novom ruhu. Takmičari će imati prilike da pokažu svoje talente, a žiri će imati prilike te talente i da ocenjuje. Ono što će televizijskim gledaocima zasigurno biti najzanimljivije jeste to što će u sudijskoj stolici, jedno pored drugog, sedeti bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Sloba je pred snimanje prve epizode ovog popularnog takmičenja istakao da će se truditi da ostane maksimalno profesionalan.

Mi smo odlučili da ovo odradimo profesionalno, normalno. Komunikaciju ćemo imati, trenutno je naš odnos baš kul da možemo sve da izguramo - bio je kratak Slobodan.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Kija je istakla da je i ona početne korake u svojoj karijeri napravila upravo na ružičastoj televiziji i da je ovo idealna prilika da takmičari pokažu svoje talente.

Umetnost je, inače i lepota, u oko posmatrača. Tako da ću videti šta mi se bude svidelo na to ću da reagujem. Zašto ne bi imali zabavu i zašto ne bi imali neko mesto gde bi ljudi mogli da pokažu svoj talenat, ako ne na najgledanijoj televiziji. Ja sam bila na ovoj televiziji i svi su čuli za mene - rekla je Kija.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Pored Kije i Slobe u žiriju novih "Pinkovih zvezda" naći će se i voditeljka Dušica Jakovljević, direktor CEBEF-a Damir Handanović, kao i glumac Srđan Žika Todorović.

PROČITAJTE JOŠ: POŽELELA DA NESTANE IZ STUDIJA! Dragana Mićalović se zacrvenela kao bulka u MAGAZINU IN, a kad joj je Sanja spomenula dečka LICE JE PREKRILA RUKAMA (VIDEO)

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Premijera

#Sloba Radanović

'