AKTUELNO

Ne sluša sestrine savete!

Pevačica Anastasija Ražnatović uvek je važila za odmerenu i lepo vaspitanu devojku, međutim u emisiji "Premijera", ona je otkrila da nekada ume da dođe do sukoba između nje i njenog brata, Veljka Ražnatovića i to iz razloga jer on ne želi da je posluša kada mu ona deli savete.

Mi se generalno dobro slažemo, jako smo vezani, tako da se ne svađamo toliko često, ali to je njegova tvrdoglavost kada ne želi da popusti i posluša moj savet, kada sam uglavom u pravu, što se njega tiče. Oko toga se možda podžapamo, ali okej na kraju sve bude - rekla je Anastasija i otkrila da li učestvuje u pripremama za venčanje svog brata:

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Ne. To prepuštam njima, to je njihov dan i oni treba da odluče o tome. Ja mogu samo da dam neki savet, ako ga traže - ispričala je pevačica.

Anastasija je govorila i o zajedničkom životu u domu Ražnatovića i o tome koliko često viđa svog brata:

On ima već sada, neki svoj život odvojeno, sa svojom verenicom. Ja imam neke svoje obaveze i stvari kojima se bavim, tako da se ne čujemo svaki dan - završava Anastasija.

Foto: Pink.rs

Kakve planove, vezane za muzičku karijeru ima mlada Anastasija u 2019. godini pogledajte u prilogu emisije "Premijera":

PROČITAJTE JOŠ: SPAVALA SAM NA SLAMARICI, A JEDNO JAJE SMO DELILI NA ČETIRI DELA: Zorica Brunclik progovorila o teškom detinjstvu! (FOTO)

Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

#Premijera

#Veljko Ražnatović

'