AKTUELNO

Spremaju se za zajedničku turneju!

Pinkova zvezda Slobodan Sloba Radanović po završetku prve sezone rijalitija "Zadruge" krenuo je da nastupa punom parom, a u svakom klubu gde peva traži se karta više. On se sada priprema za američku turneju, na koju će ići sa bivšom suprugom Kristinom Kijom Kockar, a kako kaže, skoro sve je spremno.

Foto: TvPink Printscreen

Spremam se, više fizički nego psihički, ostalo je samo da se srede te neke peripetije oko viza. Očekujem veliki odziv, dobio sam mnogo poruka od ljudi odande, pa sam siguran da će biti dobar provod i nama i njima - istakao je Sloba pred kamerama emisije "Premijera".

Kako se bez prestanka već mesecima polemiše o Kiji i njemu, pevač je otkrio u kakvom su sada odnosu, tačnije da li komuniciraju:

Trenutno nismo nešto u kontaktu, nismo u ljubavi (smeh). Nismo se svađali, samo smo odjednom prestali da komuniciramo - rekao je Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, kada je u pitanju posao, Sloba je uvek tu da se nađe Kiji i posavetuje je, a s obzirom da će ona kroz par dana predstaviti novu pesmu, za emisiju "Premijera" Radanović je otkrio i šta misli o njoj:

Ja mislim da joj je to najbolja pesma do sada, da će joj to biti najveći hit. Pita me ona često za savet, jer zna da ću ja iskreno da joj kažem - zaključio je pevač.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Premijera

#Sloba Radanović

'