Info
ZABAVA

showbiz

PREMIJERA DONOSI EKSKLUZIVNE SNIMKE: Relja Popović se oprostio od majke! (VIDEO)


U večerašnjoj "Premijeri" na Televiziji Pink pogledajte na koji način se Relja Popović oprostio od svoje majke, koja je nakon duge i teške bolesti preminula u 68. godini.


Zoja Begoli, majka popularnog pevača Relje Popovića, danas je kremirana na beogradskom Novom Groblju, a na mestu dešavanja bila je i ekipa "Premijere", najgledanije emisije o poznatima.

Autor: Printscreen

Tokom kremacije Relji je utehu pružala njegova nevenčana supruga Nikolija Jovanović, ali i folk zvezda Vesna Zmijanac. Zoju su na večni počinak ispratili najbliži prijatelji i članovi porodice, kao i Reljine kolege među kojima je bio i Vlada Matović, sa kojim je činio duo "Elitni odredi".

Autor: Printscreen

Autor: Printscreen

Autor: Printscreen

Podsetimo, Reljina mama je bila Prvi solista Baleta, pedagog klasičnog baleta, repetitor u Narodnom pozorištu i baletskoj školi Lujo Davičo, profesor, prevodilac i izdavač. Zoja Begoli je preminula nakon duge i teške bolesti u 68. godini, a šta je zabeležila premijerna ekipa tokom ovog tužnog dana za mladu muzičku zvezdu pogledajte u večerašnjem izdanju "Premijere" koje je na programu u 19 sati na Pink televiziji.

Autor: Printscreen

Autor: D. Tanasijević

Komentari • 0


povezane vesti