Info
ZABAVA

porodica

"Maša i medved" od 29. decembra u bioskopima!


Film je sinhronizovan na srpski jezik.


Poučeni iskutvom iz Italije za Novu godinu u avanturu sa Mašom i Medvedom uključiće se još nekoliko evropskih zemalja, među kojima su Velika Britanija i Srbija. 

Maša je trogodišnja energična, druželjubiva i pomalo luckasta devojčica koja živi u šumi i koja stalno upada u nevolje. 

Njen dobri drug Medved, koji je štiti, često i sam upadne u nevolju zbog Mašinih nestašluka, ali ipak, njih dvoje, uz ostale životinje u šumi zabavljaju gledaoce, ali ih i uče kreativnosti, lojalnosti i pravom prijateljstvu. 

Distributerska kuća Fame Solutions u saradnji sa Stefan Đelineo ulepšaće novogodišnje praznike deci sa 63 minuta novih avantura njihove omiljene junakinje namenjenih prvenstveno za bioskop.

 Ovo je idealna prilika za upoznavanje mališana sa zabavom koju nudi odlazak u bioskop.

Autor: Promo

U toku su i pripreme za bioskopski start. Najzahtevniji deo je sinhronizacija filma čiju režiju su organizatori poverili Dušici Novaković, glumici Pozorišta na Terazijama sa višegodišnjim iskustvom u sinhronizacijama i u radu sa decom kao profesorka mjuzikla u školi glume Dečjeg Kulturnog Centra Beograd.

Maši glas i dalje pozajmljuje Jovana Jelovac Cavnić koju fanovi ovog serijala identifikuju sa likom nestašne trogodišnjakinje. 

Bioskopska distribucija filma "Maša i medved" u Italiji je doživela jako veliki uspeh. Worner Bros je za samo 15 dana distribucije napravio više od pet miliona evra prometa. 

S. M.

Komentari • 0


povezane vesti