AKTUELNO

Diskusija se nastavila, kada Šutanovac nije mogao da prećuti činjenicu da je i Saša Janković svojevremeno bio deo vlasti.

Polemika između nekadašnjeg lidera Demokratske stranke Dragana Šutanovca i predsednika Pokreta slobodnih građana i Građanskog bloka 381 Saše Jankovića na Tviteru na temu manijaka iz tramvaja koji je seksualno uznemirio maloletnicu, razvila se u neočekivanom pravcu - uplitanjem vlasti u čitavu priču.

Prvo je Šutanovac prokomentarisao kako je potpuno besmisleno dovoditi u vezu aktulenu vlast u vezu sa (ne)reakcijom putnika na nasilje i podsetio da se to dešavalo i ranije, na šta je ubrzo odreagovao bivši zaštitnik građana konstatacijom da "ova vlast decenijama od ljudi pravi bespomoćne jadnike, prignječene između sve bahatijeg kriminala i totalitarne države...".

Foto: Printscreen Twitter

Foto: Printscreen Twitter

Diskusija se nastavila, kada Šutanovac nije mogao da prećuti činjenicu da je i Saša Janković svojevremeno bio deo vlasti. Šutanovac je podsetio Jankovića na događaj dok je on bio deo vlasti, na šta je ovaj potpuno odlepio i počeo da preti.

Foto: Printscreen Twitter

#Dragan Šutanovac

#Saša Janković

#Tviter

'