AKTUELNO

Đurić je istakao da je predsednik Vučić najzaslužniji za dosadašnje uspehe Srbije.

Funkcioner Srpske napredne stranke Marko Đurić izjavio je  da će SNS nastaviti da svojim "držanjem i ponašanjem" pokazuje da je "drugačija, bolja i odgovornija stranka, a što podrazumeva kontrolu i kritiku rada njenih članova i stalni kontakt sa narodom".

Đurić je najavio obilaske mesnih odbora SNS i razgovore sa građanima Srbije o situaciji u zemlji i inostranstvu kako bi nastavili da grade "društveni konsenzus za snaženje i obnovu Srbije".

- To što danas imamo treći najveći privredni rast u Evropi, to što možemo da povećavamo plate i penzije i što možemo odlučno i složno da se borimo za srpske interese rezultat je društvenog konsenzusa koji SNS i njen predsednik (Aleksandar Vučić) zajedno uspeli da izgrade sa građanima - kazao je Đurić.

On je dodao da deli stav predsednika Izvršnog odbora SNS Darka Glišića da će napustiti stranku ako se Aleksandar Vučić povuče sa mesta predsednika partije.

- Delim stav Glišića da je pozicija Vučića i njegovo držanje najuzaslužnije za uspehe Srbije u prethodnom vremenu - kazao je Đurić.

Glišić je ranije izjavio da pojedini lokalni funkcioneri SNS-a koji ne podržavaju državnu politiku neće više biti deo tima predsednika stranke.

#Aleksandar Vučić

#Marko Đurić

#SNS

'