AKTUELNO

Kako se ističe u saopštenju GO Pokreta socijalista Novi Sad, očigledno je, kažu, da "bivši osuđenik i Jeremićev batinaš besni i divlja jer nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da njegov režim nije na vlasti.

Gradski odbor Pokreta socijalista Novi Sad najoštrije je osudio napad Borislava Novakovića na pripadnike policije tokom obavljanja dužnosti i zahtevaju da njegovo ponašanje bude sankcionisano u skladu sa zakonom.

- Primitivno ponašanje Borislava Novakovića i njegov napad na pripadnike policije odražava svu bahatost bivšeg režima DOS-a i nema ni najmanje sumnje da bi se Novaković, Đilas, Jeremić, Obradović i ostali dosovci ponašali na još gori i grublji način prema običnim građanima koji ne misle kao oni, samo da su u prilici - navodi se u saopštenju novosadskog PS.

Očigledno je, kažu, da "bivši osuđenik i Jeremićev batinaš besni i divlja jer nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da njegov režim nije na vlasti, da mu je novosadska kasa daleka, da je danas država uređena i da više ne može da glasa iz Soluna i jednim pozivom zaustavi sprovođenje zakona".

- Nervozan je jer ne može da se prilagodi uređenom sistemu u kome zakoni, pravila i odgovornost pođednako važe za sve građane, pa čak za njega - poručuju iz GO PS Novog Sada.

#Borislav Novaković

#Pokret socijalista

'