AKTUELNO

Predsednik Srbije boravi u Austriji, gde na forumu EU u Alpbahu zastupa interese Srbije i bori se za srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Tokom foruma danas je organizovana zajednička pres konferencija, koja se mogla direktno pratiti i na fejsbuk nalogu predsednika Austrije Aleksandra Van der Belena.

U toku prenosa stizali su brojni komentari naših sunarodnika koji su nedvosmisleno podržali politiku predsednika Vućića.

Sa druge strane pljuštale su brojne uvrede Albanaca koji su se obrusili na Vučića, iziritirani pohvalama koje je dobio ne samo od Srba, već i od Austrijanaca i Nemaca, koji su komentarisali njegov nastup, ideje, staloženost i perfektan engleski jezik.

Foto: Printscreen Facebook

Šiptari, kao da ih je savetovao upravo neko iz srpske opozicije sve vreme su ponavljali na tečnom srpskom jeziku “Vučiću pederu”, ali je sve zaprepastilo da se nisu zaustavili na psovkama, već su otišli i korak dalje. Albanci se nisu libili da prete Vučiću, ali i celom srpskom narodu.  Pa su se tako mogle pročitati pretnje puput, "Dobar Srbin je mrtav Srbin".

U trenutku dok predsednik Srbije pokušava da dođe do rešenja za krizu oko kosovskog pitanja, ali i činjenice da Srbija predstavlja zemlju koja je simbol mira i stabilnost u regionu, oni koji su protiv tog mira prete bez imalo srama.

#Aleksandar Vučić

#Kosovo

'