AKTUELNO

Srpska napredna stranka Užica ocenila je danas da Milana Stamatovića pritiskaju njegovi finansijeri iz kriminalno-tajkunskog miljea, a da bi on najradije izašao iz tog kola, ali da ga "prijatelji tajkuni ne puštaju".

- Da je ucenjen sa strane pokazuje i činjenica da saopštenja više ne pišu on i njegova najbliža saradnica. Uvodi se terminologija koja se uči na fakultetu, a svi znaju da Milan Stamatović u tu instituciju nije zalazio - navodi se u saopštenju užičkih naprednjaka koji dodaju i da Stamatović po ko zna koji put izmišlja teme ne bi li skrenuo pažnju na sebe.

Oni ukazuju i da je žalosno da uzvišenu i u srpskom narodu utemeljenu vrednost patriotizma Stamatović grubo zloupotrebljava, pa je pokušao i decu da iskoristi za svoje jeftine političke poene.

- Ljubimac građevinske mafije sa Zlatibora na izborima u Srbiji imao je manje glasova od broja nevažećih listića, svrstavajući tako sebe u domen statističke greške.

I pored svega, jasna nam je Stamatovićeva muka. On bi se sada najradije vratio starom poslu da se u miru posveti svome metalostrugarskom zanatu ali kao što narodna izreka kaže: ”U kolo uđeš kada hoćeš, a iz kola kada te puste”. Očigledno, Stamatovića njegovi prijatelji tajkuni još uvek ne puštaju iz kola", navodi se u saopštenju užičkog SNS.

#Milan Stamatović

#SNS

#Užice

'