AKTUELNO

U srpskoj političkoj istoriji ovo se ne pamti!

Lideri takozvane opozicije sakupljeni u "kupus koaliciju", odmaraju se i bahate po svetskim letovalištima, a istovremeno na društvenim mrežama pozivaju na hapšenja i ubistva po Srbiji i sanjaju državni udar!

Desničarska perjanica Boško Obradović koji je prodao i sebe i svoje Dveri tajkunu Draganu Đilasu i Vuku NATO Jeremiću čim je osetio miris njihovih novčanika, oglasio se na Tviteru s pozivom časnim oficirima Vojske Srbije i MUP-a da predsednik Alekandar Vučić bude uhapšen!

- Pozivam Ustavni sud Srbije i nadležnog državnog tužioca da hitno reaguju zbog kršenja Ustava Srbije i poziva Predsednika Srbije na razgraničenje, tj. podelu Kosova i Metohije i priznanje nezavisnosti nepostojeće države Kosova. Ili da svi kolektivno podnesu ostavke na funkcije - napisao je Pernarov drugar Boškić.

S obzirom na to da Obradović nije stvorio nikakav uticaj čak ni na tviteru, pa tvitovi ne mogu da mu budu duži od 140 karaktera, mučenik je nastavak napisao u novom:

- Istovremeno pozivam časne oficire VS i MUP da uhapse Predsednika Srbije zbog kršenja Ustava, gaženja predsedničke zakletve i narušavanja teritorijalnog integriteta i suvereniteta države Srbije. Zbog svega ovog protiv Aleksandra Vučića hitno treba da bude pokrenut krivični postupak!

Usudio se da poziva na vojni udar onaj kojeg su američki ambasadori i Bojan Pajtić na silu ugurali u Parlament i koji je zatim surovo kažnjen od strane Beograđana i počišćen iz grada.

A na ovo zlo, verovali ili ne, pozivaju isti oni ljudi za čije vlasti je 2008. Kosovo dobilo "nezavisnost", isti oni koji su se izglupirali pred Međunarodnim sudom pravde 2009. i gotovo omogućili legalizaciju te "nezavisnosti", isti oni koji su 2011. postavili carinu na Jarinju i tako jasno pokazali da su se Kosova odrekli.

Hteli bi da hapse i gazduju Srbijom, samo da pre toga uklone najveću pretnju, ali ni to ne mogu sami. Nego u čitavu priču uvlače ni krive ni dužne oficire vojske i policije, dok se oni baškare po belom svetu za pare koje su oteli od naroda. Navikli su da prljave poslove uvek neko drugi radi za njih.

Posebna je priča to što bi "kupus bolesnici" hteli da hapse čoveka koji se do poslednjeg atoma snage bori i pokušava da spase šta se spasti može, ako se može. Ali, to je njima na čast, obraz i poštenje. Koje očigledno nemaju.

#Boško Obradović

#Dragan Đilas

#Skandal

#Vuk Jeremić

'