AKTUELNO

Aleksandar Mirković iz SNS bio je prinuđen da reaguje na prostački rečnik Đilasovih odbornika, bivšeg sindikalca Veselinovića i bivšeg predsednika opštine Mladenovac, Čokića.

Aleksandar Mirković,  šef odborničke grupe "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!" odgovorio je odborničkoj grupi Saveza za Srbiju i odbornicima te grupe Dejanu Čokiću, bivšem predsedniku opštine Mladenovac i Željku Veselinoviću, smenjenom predsedniku Udruženih sindikata Srbije "Sloga" na brutalne psovke i uvrede koje su sa svojih mesta uputili zameniku gradonačelnika, Goranu Vesiću.

Podsećanja radi, Čokić i Veselinović su odbornici Dragana Đilasa sa liste "Dragan Đilas - Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju".

Foto: Printscreen Youtube

Naime, oni su se sa svojih mesta, bez dobijene reči, obratili na najpogrdniji način, dobacivši "ma du*aj ga".

Na ovo neprilično ponašanje odbornika, za govornicom Gradske skupštine, Mirković je rekao da treba da ih bude sramota zbog najprostijih uvreda.

- Za sve one koji nisu čuli, ili se prave da nisu čuli, odbornik Saveza za Srbiju, da ne kažem Saveza za novac, pljačku, lopovluk, je na najprostiji mogući način uvredio zamenika i gradonačelnika, posle toga zamenicu predsednika skupštine - izjavio je Mirković.

On je dodao da bi pomenuti odbornici trebalo da podnesu ostavku jer zbog pomenutih reči nisu dostojni da predstavljaju građane.

- Treba da vas bude sramota, da se stidite. Da imate imalo obraza, izašli biste za ovu govornicu i podneli ostavku jer niste dostojni da predstavljate ni jednog jedinog građanina Beograda - naglasio je Mirković.

#Aleksandar Mirković

#Dragan Đilas

'