AKTUELNO

Lažna otmica novinara koštala je državu Srbiju pola miliona evra!

Lažna otmica novinara Stefana Cvetkovića koštala je prema procenama državu Srbiju i njene poreske obveznike pola miliona evra.

U dvodnevnoj intenzivnoj potrazi za Cvetkovićem učestvovalo je oko 300 policajaca i pripadnika BIA, angažovani su helikopteri, ronioci, Žandarmerija, službeni psi tragači, operativci koji su danonoćno bili na terenu, saslušano je više desetina osoba, proveravani su mejlovi, DNK tragovi...

Budući da se samo čeka zvanična potvrda da je ova otmica bila iscenirana, više je nego jasno da su Cvetković i njegovi pomagači oštetili budžet Republike Srbije.

U vezi sa ovim skandaloznim slučajem koji je, prema mišljenju brojnih stručnjaka, imao za cilj destabilizaciju vlasti, urušavanje autoriteta države i poljuljavanje poverenja građana Srbije u predsednika Vučića, oglasio se i marketinški stručnjak Nebojša Krstić koji je zapitao kome bi trebalo ispostaviti račun od 500.000 evra.

Pročitajte još: Gosti Novog jutra o navodnoj otmici novinara: Ceo slučaj izveden diletantski i patetično! (VIDEO)

Pročitajte još: OPASNE NAMERE 'OTETOG' NOVINARA I NJEGOVOG ŠEFA: Uzeli lovu od Tačija da Srbe optuže za Ivanovićevo ubistvo?

#Nebojša Krstić

#Otmica

#Stefan Cvetković

'