separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Mihajlović: Blokadom saobraćajnica kažnjavaju se građani


Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da iza blokada saobraćaja stoje politika i političari koji nemaju hrabrosti da izađu u javnost, a da je Vlada spremna da razgovara i rešava svaki problem.


- Ulice treba da služe građanima da se kreću, a putevi da vozila slobodno prolaze. Ovakvim protestima kažnjavaju se građani, koji su sa decom blokirani na više od 30 stepeni ili ne mogu da rade svoj posao. Sve to šalje lošu sliku o Srbiji, a Srbija nije takva zemlja - rekla je Mihajlović.

Ona je dodala da, prema podacima JP "Putevi Srbije", u 14 časova nema blokiranih državnih puteva. 

 Kako se navodi u saopštenju, potpredsednica Vlade je naglasila da blokade imaju najmanje veze sa cenom derivata, već da su u pitanju politički zahtevi. 

-Nažalost, ti zahtevi nisu javni i ne možemo da vidimo ko su političari koji stoje iza tih zahteva, a bilo bi hrabrije da se pokažu da vidimo lik koji stoji iza ovih protesta - navela je Mihajlović. 

Kako se dodaje, ona je rekla da je sigurna da Ministarstvo energetike radi određene analize i projekcije u vezi sa cenom derivata. 

- O svakom problemu može da se razgovara i da se reši, ali ne ako je povod političke prirode -  rekla je ministarka. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti