AKTUELNO

Da je protest zbog navodno visoke cene benzina, samo paravan i da iza svega više nego očigledno stoji politika, oni koji žele da izazovu nerede i haos u državi, počeli su to javno i da potvrđuju.

Igor Nikolić predsednik GO Surčin Jankovićevog PSG, pohvalio se na društvenoj mreži tim povodom, i još jednom pokazao ono što se i pretpostavljalo. Definitivno nema sumnje ko stoji iza ovih događanja. I to, direkto upućujući da sa ovom namerom žele da nastave, bez obzira koji je povod, da to može biti bilo šta. Mleko, struja ili nešto treće.

Foto: Printscreen Instagram

Način na koji jedan broj građana protestuje zbog cene goriva, blokadom saobraćajnica i auto-puta, ugožavajući bezbednost i slobodu kretanja svih drugih građana, nedopustiv je i za svaku osudu, a Jankovićevi ljudi se očigledno na to ne obaziru, već likuju i bez imalo srama svoju sramotu dele na društvenim mrežama.

Na njihovu žalost narod neće sa njima. Jankovićevi protestanti ni ne znaju da je cena struje u Srbiji najniža u Evropi, kao i cena hleba.

Foto: Printscreen Instagram

Protesti koju su organizovani navodno zbog cene benzina blokirali su celu Srbiju, a hiljade građana ispašta zbog nekoliko desetina siledžija. Iza svega pomenutog stoji opozicija i njihov pokušaj da se u zemlji izazove haos.

Foto: Printscreen Instagram

#Opozicija

#Protest

#Saša Janković

'