AKTUELNO

Gradski menadžer podsetio je na korupcionaški skandal u čijem se centru našao Vuk Jeremić i istakao da lider Narodne stranke nema pravo da priča o korupciji.

Na sednici Skupštine grada Beograda na kojoj se trenutno bira gradonačelnik, odbornik Vuka Jeremića Nikola Jovanović verbalno je napao kandidata za gradonačelnika Zorana Radojičića, a na njegove provokacije najburnije je reagovao Goran Vesić.

Foto: Tanjug

On nije ostao imun na ponašanje bahatog Jovanovića pa mu je poručio da objasni najpre zašto iz Katara Jeremiću uplaćuju 200.000 dolara?!

Pročitajte još: NOVINAR UJEDINJENIH NACIJA ZA PINK.RS O KORUPCIONAŠKOM SKANDALU: Očekujem da će se i Vuk Jeremić naći pod istragom američkih vlasti!

- Zaista je neverovatno da neko čiji je lider stranke u centru međunarodne korupcionaške afere, priča o korupciji. A Vuk Jeremić je u centru u kome su dva njegova saradnika Patrik Ho i Šeik Gadio uhapšeni - rekao je Vesić.

Vidno uznemiren Vesić je pokazao fotografije Vuka Jeremića, lokalnog funkcionera Hongkonga, Čija Pinga Patrika Hoa i senegalskog diplomate Čeika Tidiana Gadioa, uz komentar: "Pogledajte kako ih zaljubljeno gleda, ja ne znam šta vi radite ovde vama je mesto u Hongkongu", na šta su svi odbornici dali gromoglasni aplauz.

#Goran Vesić

#Vuk Jeremić

'