AKTUELNO

Ona je poručila da će SNS nastaviti da se zalaže za mir i stabilnost u regionu.

Predsednica Službe za informisanje i članica Predsedništva Srpske napredne stranke Vladanka Malović najoštrije je osudila brutalnu hajku koja se vodi protiv predsednika te stranke i predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića od predstavnika hrvatske vlasti, političara i medija.

U saopštenju dostavljenom medijima, Malović ističe da je očigledno da su hrvatski zvaničnici veoma nervozni, jer su ostali bez ijednog argumenta protiv države Srbije i srpskog naroda.

- Aleksandar Vučić je juče, na pristojan i dostojanstven način, i pred građanima Srbije, i pred građanima Hrvatske, a i pred celom međunarodnom javnošću, razotkrio njihove laži, licemerje i sramnu ucenjivačku politiku - navela je ona.

Kako kaže, ne čudi je to što hrvatskim zvaničnicima smeta jasna i nedvosmislena poruka Aleksandra Vučića - da Srbija više nikada neće dozvoliti ponižavanje svoje države i svih svojih građana, i što im je u lice sasuo, prvi put otkako se pamti istorija srpsko-hrvatskih odnosa, sve činjenice fašističke politike koju vodi Hrvatska, preciznije: istinu i samo istinu.

- Odvratna hajka dela hrvatskih medija, nažalost, potpomognuta izjavama propalih srpskih političara, koje su građani Srbije odavno poslali na političko smetlište, ima za cilj pokušaj ponižavanja Srbije. To se, verujte nam, dok je Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, nikada neće dogoditi - navela je Malović.

Sa žaljenjem konstatuje da Srbija još jednom ima priliku da vidi na delu prostačke napade na porodicu premijera Vučića, koju hrvatski mediji nazivaju četničkom.

- Istine radi, želim da kažem da u porodici Aleksandra Vučića niko nikada nije bio četnik, a jesu bili Srbi, koji su zaklani i pobijeni, samo zato što su Srbi - navela je.

Malović je poručila da će SNS, predvođena Aleksandrom Vučićem, nastaviti da se zalaže za to da se građani bilo koje zemlje ne dele po verskoj i nacionalnoj pripadnosti, za normalan život svih građana i budućnost naše dece, koja će biti oslobođena od fašističkih politika.

I. P.

#Aleksandar Vučić

#SNS

#Vladanka Malović

'