AKTUELNO

Predsednik Narodne stranke i omiljena ličnost albanskih medija, Vuk NATO Jeremić, otputovao je tajno u Njujork kako bi se sastao sa uticajnim američkim i albanskim lobistima.

Kako Informer saznaje, najveći srpski politički luzer smislio je pakleni plan kako da se dočepa vlasti. Vuk NATO Jeremić otputovao je tajno u Njujork kako bi se sastao sa nekim od najuticajnijih američkih i šiptarskih lobista i ponudio im da - prizna Kosovo?!

Naime, kako saznajemo, Jeremić je spreman da im obeća da će, ukoliko mu oni pomognu da dođe na vlast u Srbiji, naći rešenje za priznavanje lažne države Kosovo.

Zbog svojih nerealnih političkih ambicija, o čemu najbolje govore rezultati prethodnih predsedničkih i lokalnih izbora, Vuk NATO Jeremić je očigledno spreman da pokloni Kosovo!

Činjenica da je pokušao da sakrije svoje putovanje i susrete sa lobistima, najbolje govori o njegovim nečasnim namerama. Ali, kao i uvek, nema ni najmanje šanse da takve namere ostvari, jer u demokratiji odluke može da donosi samo neko ko je pobedio na izborima. A to se NATO Vuku nikada neće desiti.

#Vuk Jeremić

'