AKTUELNO

Biznismen Bojan Radovanović, čija firma je gradila najveći broj stanova na Kosovu i Metohiji, tužio je Radu Trajković i tražio povraćaj novca za stan u Beogradu koji je, kako kaže, bio primoran da joj kupi.

U izjavi za našu televiziju kaže da je to isproban metod ucena kojim se bavi Rada Trajković.

Napadima na držanu politiku prema Kosovu i Metohiji Trajkovićeva pokušava da za sebe izvuče materijalnu korist jer je na isti način 2002. godine od tadašnje vlasti dobila stan u centru Beograda, kaže Radovanović.

- Po njenom zahtevu i nalogu, na ime njenog supruga, ja sam vršio uplate, pronašao sam joj i opremio stan, ipslatio od državnog novca koji sam ja tada dobio za druge namene - objašnjava Radovanović za Pink.

Foto: RTV Pink

Radovanović je tužio Trajkovićevu, a predmet vodi sud u Gračanici.

- Rada Trajković će morati na sudu, po mojoj tužbi, da odgovori meni i mom advokatu, ali i svojim sugrađanima na KiM kako joj je kupljen stan i čime je zaslužila da joj se kupi stan od 116 kvadrata u najstrožem centru Begrada – naveo je Radovanović.

Radovanović i njegov advokat poseduju i materijalne dokaze i uplatince o kupovini stana od 116 metara kvadratnih koji je tada vredeo 150.000 evra. Priču je potvrdio direktor Stambene zadruge Institut koja je bila prodavac stana.

#Kosovo i Metohija

#stan

'