AKTUELNO

Srpska lista je saopštila da Boris Tadić, Goran Bogdanović, Saša Janković i Vuk Jeremić pokazuju da su "oruđe u tuđim rukama", čiji je posao da doprinesu albanskom državotvornom projektu na KiM, a srpski narod nateraju na "Na gutanje gorke pilule otimanja srpskog Jerusalima", stoji u saopštenju Srpske liste.

Kako kažu računali su da će pojedini "bedni politički profiteri iz Beograda i samozvani političari, čiji su jedini glasači u stranim ambasadama, jer ih u izbornim rezultatima nigde nema", požuriti da dignu glas protiv svakog nagoveštaja okupljanja i ujedinjenja Srba na KiM.

Ti političari su, navode, "digli buku" zato što se srpskog jedinstva i rešenosti da osnivanjem ZSO uzmu sudbinu u svoje ruke, plaše njihovi mentori, oni koji ih na apratima održavaju u političkom životu".

- Ti spavači koji se bude na žetone nama su gadniji i štetniji i od OVK i od Tačija i od Veseljija i njihovih nazovi specijalaca, jer nas ne može da porazi neprijatelj, može da nas porazi samo gubitak podrške naše države i naroda, a to zapadni spavači koji se lažno izdaju za opozicione političare zapravo i žele - navode u Srpskoj listi.

Kako kažu, oni i danas, nakon što su sve učinili da Srbija izgubi Kosovo i Metohiju, zarađuju svoje honorare radeći protiv sopstvenog naroda, ali neka čine to za šta su plaćeni, jer tako "barem znamo ko nam u Beogradu radio o glavi".

Iz Srpske apeluju na građane Srbije da ne nasedaju na te pokušaje izazivanja panike i teorije zavere koje im pišu „spin-doktori“ u zapadnim centrima moći.

- Da smo slabi ne bi nas se toliko plašili i činili sve da nas razbiju iznutra. Falanga zapadnih marioneta u Beogradu ne može da nam oprosti to što smo bolji od njih, što volimo svoju državu i želimo da se za svoja prava nepokolebljivo borimo na miran i demokratski način, jer njihovo prirodno okruženje je haos, a njihov posao je stvaranje haosa - zaključuju.

#Boris Tadić

#Srpska lista

#Vuk Jeremić

'