AKTUELNO

Gledaoci Televizije Pink i tokom ove emisije "Kontravizija" su ostali bez teksta.

Naime, anketirani opozicioni simpatizeri uverni su da je poznati rumunski fašista Kornelju Kodreanu podržao Aleksandara Vučića. To je naravno nemoguće jer je reč o političaru, jednom od lidera ultranacionalističke Gvozdene garde, koji je ubijen 1938. godine.

Pojedinim opozicionim simpatizerima, nikakav problem nije bio da čoveka koji je preminuo pre osam decenija "povežu" sa predsednikom Srbije, naravno, neznajući o kome je reč što je zasigurno deo opšte kulture i da ocene da Vučić sve radi zbog rejtinga.

Ovonedeljno pitanje u anketi "Kontravizije" glasilo je: "Kako komentarištete to što je poznati rumunski fašista Kodreanu podržao Aleksandra Vučića na prošlim izborima".

Ništa mi to ne znači specijalno. Sve je to namešteno i ne treba da gledamo ko ga podržava. Mislim da je glupost da se time hvali, a čula sam da se hvali!

Foto: RTV Pink

Da li na glupost i idotariju možete da kažete nešto ili samo da oćutite i da se smrznete?

Foto: RTV Pink

Na pitanje ekipe "Kontravizije" da li je čula da se Vučić time hvali, simpatizerka opozicije je rekla: "Čime se pametan hvali...", pa tako omašila čak i pozantu poslovicu.

To mi liči kao prirodan savez, katastrofa. To je izgleda stanje društva.

Foto: RTV Pink

Ne mogu da se nerviram i da psujem bez veze. Planiram ionako da odem odavde...

Foto: RTV Pink

To je skandal!

Foto: RTV Pink

Slični su pa jedni druge podržavaju, 1941. godine su neke stranke odavde podržavale Hitlera, a Hitler je podržavao neke stranke odavde. Vučiću odgovraa svaka podrška, samo da ima što veći rejting!

Foto: RTV Pink

Celu epizodu emisije "Kontravizija" pogledajte u nastavku:

#Kontravizija

#anketa

'