AKTUELNO

Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke i kolacioni partner kandidata za gradnačelnika Beograda Dragana Đilasa posle niza izrečenih obmana duguje veliko izvinjenje kako građanima Srbije, tako i predsedniku države Aleksandru Vučiću.

Naime, kako je Vuk Jeremić uhvaćen u laži i pokušaju da obmane građane Srbije o tome kako nemačka kancelarka Angela Merkel ne želi da se vidi sa predsednikom Srbije, posle njihovog zvaničnog sureta na najvišem državnom nivou, predsednik Narodne stranke i pajtos Dragana Đilasa trebalo bi bar iz pristojnosti da ponudi građanima i Vučiću izvinjenje.

Ali, umesto izvinjenja Vuk Jeremić nastavlja da iznosi laži i neistine protiv Aleksandra Vučića, pa je tako gostujući u jednoj emisiji sa drugim pajtosom Sašom Jankovićem optužio Vučića da će dati Kosovo i Metohiju za dobar odnos sa zapadnim partnerima.

Očigledno da Jeremić zaboravlja činjenicu i njegovu odluku da se pitanje KiM izmesti iz pregovora u Ujedninjenim nacijama i ingerencija na tim pregovorima da Briselu i Evropskoj uniji.

Partner Dragana Đilasa, kandidata za gradonačelnika Beograda, više je tim postupkom učinio na udaljenju Kosova od Srbije, pa i od samog Hašima Tačija.

Da trojac bez krupula Đilas, Jeremić i Janković u želji za šakom glasova ne prezaju ni od koga kako bi obmanuli građane Srbije, pa su tako u istoj emisji vladajuću SNS i Aleksandra Vučića nazivali falangama i govorili kako je Srbija pod okupacijom upoređujući situaciju kao iz Drugog svetskog rata za vreme nacističke okupacije.

Iako je poznato javnosti ovaj trojac, koji između sebe nema ništa zajedničko, a što je moglo i da se vidi iz ranijih izjava koje su davali jedni o drugima, očigledno je da su se sakupili iz sitnosopstveničkih interesa, a ne kako bi pomogli građanima Beograda.

#Dragan Đilas

#Vuk Jeremić

'