AKTUELNO

Bez obzira što je zvanični poziv iz Berlina upućen srpskom predsedniku pozivajući se na svoje diplomatsko iskustvo Vuk Jeremić, koalicioni partner Dragana Đilasa, je tvrdio da do susreta Vučića i Merkelove neće doći.

-Pokušao je sve. probajte da se setite, pred svake izbore odlazi u Berlin zato što je Nemačka percipirana i sa pravom je percipirana kao najsnažnija zemlja Evrope. Da bi se stvorio utisak da on ima podršku najsnažnije zemlje Evrope pred svake izbore odlazi u Berlin. Ovaj put nije zato što nisu hteli da ga prime. Nisu hteli da ga prime, jer i oni su ga pročitali.

Srpski predsednik je u Berlinu dočekan uz najviše državne počasti.

Vuka Jeremića redakcija Pink je želela da pita da li je ono što smo gledali u direktnom televizijskom prenosu bila fatamorgana i na osnovu čega je tvrdio da Vučićeve zvanične posete neće biti.

- Ja nemam komentar na to pošto, kao što znate, imamo zvaničnu komunikaciju sa svim medijima i ne odgovaram na pitanja preko mobilnog telefona, ako se ne ljutite. Pozovite Informativnu službu Narodne stranke i dobićete odgovor – rekao je Jeremić.

Pošto je objašnjnje izostalo novinarka Pinka obratila se Informativnoj službi Jeremićeve stranke.

-Ajde molim vas samo mi ostavite broj telefona pošto kolega iz Informativne trenutno nije tu – rekli su u toj stranci.

Opet umesto Jeremićevog odgovora upućeni smo na sledeći korak u proceduri.

-Pošaljite molim vas na mejl pitanje pa ćemo videti – rekli su u Informativnoj službi.

Od Informativne službe smo dobili dopis na koji je izbegnut odgovor na naše pitanje. Umesto odgovora dobili smo Jeremićev politički stav.

#Sunđer

#Vuk Jeremić

'