AKTUELNO

Predsednik svih Srba Aleksandar Vučić je visokom zvaničniku SAD-a Džejmsu O'Brajanu rekao ono što ni jedan predsednik zemlje koja nema nuklearnu bombu ili naftu nije rekao, izjavio je Aleksandar Vulin komentarišući susret i razgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića i pomoćnika sekretara Biroa za evropske i evroazijske poslove Stejt departmenta Džejmsa O'Brajana.

- Srbija će se boriti protiv odluke Sjedinjenih Američkih Država da budemo proglašeni za genocidan narod i nećemo priznazi takozvano Kosovo. Aleksandar Vučić zna šta ga posle ovoga čeka i zna koliko će ga koštati javno, otvoreno suprotstavljanje SAD-u, svako zlo koje budu mogli da izazovu i da mu učine izazvaće i učiniće - naveo je Vulin i dodao:

Znam kako prolaze oni koji imaju hrabrost da se suprotstave SAD-u i čuvaju svoj narod i zato moje reči nisu politička izjava, već svedočenje. Aleksandar Vučić je izabrao da se bori i ma koliko mi kao saborcu bilo žao što znam koliko će politički i lično za to da plati, ponosan sam na otpor koji im pruža",

Autor: