AKTUELNO

Nikola Radosavljević, narodni poslanik i član Srpske napredne stranke kaže da se kao alkoholičaru u delirijumu Srđanu Milivojeviću, poslaniku Demokratske stranke se i dalje priviđaju nuklearne elektrane i to ni manje ni više nego u Jagodini.

Kako je naveo, ovaj osvedočeni lažov je ponovo u Jagodini izgovorio gomilu laži o izgradnji fantomske nuklearne elektrane, pa pošto mu ta laž nije prošla sada je pridodao još jednu o deponovanju nuklearnog otpada.

- Gospodine Milivojeviću zašto potcenjujete građane Jagodine da će oni da budu toliko naivni i da poveruju u gluposti koje pričate i koliko je velika ta apanaža i od koga je dobijate iz Jagodine da širite bezočne laži? Zašto ste gospodine Milivojeviću i po čijem diktatu izabrali baš Jagodinu da širite laži i plašite narod i zašto ste u Jagodini draži gost nego u rodnom Kruševcu koji zaobilazite u širokom luku? Koga Vi to u Jagodini tako dragog imate pa se od Jagodine ne odvajate? Koji je to jak magnet koji Vas privlači prema Jagodini i u kojoj je valuti? - naveo je Radosavljević i dodao:

Koji ste to posao i sa kim iz Jagodine planirali 2019. godine na lokaciji Juhor transa, zašto vam tokom bombardovanja 1999. godine kao vojniku umesto puške dadoše kramp i zašto dobiste nadimak Srki lokator? Jel to zato da bi nas vaši prijatelji iz NATO bolje zasiplali bombama sa osiromašenim uranijumom od čijih posledica i dan danas umire srpski narod? Kolika to zloba izbija iz Vas pa ste sinu i bratu predsednika Vučića pretili da će da završe u šahtu kao Gadafi. Da li je to normalno ? Od Vas stvarno možemo u budućnosti svašta da očekujemo. Kada ste mogli da pravite pljeskavice od psećeg mesa, onda nas više ništa ne može iznenaditi kada ste Vi u pitanju.

- NATO bombe sa osiromašenim uranijumom Vas nisu brinule, gospodine Milivojeviću, a nuklearne elektrane koje imaju sve razvijene zemlje sveta, čitava Zapadna Evropa, Amerika, Australija, Kanada, Rusija, Japan i ceo razvijen svet koji svoju energetsku stabilnost upravo baziraju na nuklearnoj energiji, vas brinu, a posebno vas brine izmišljena od Vas i Vašeg nalogodavca nepostojeća i neplanirana elektrana u Jagodini - istakao je Radosavljević i napomenuo:

Ne brinu Vas gospodine Milivojeviću nuklerane elektrane nego ste u Jagodinu došli sa namerom da diskreditujete narodnog poslanika i predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Jagodini, Nikolu Radosavljevića i samu Srpsku naprednu stranku koja je na poslednjim izborima u Jagodini osvojila ubedljivo najveći broj glasova i slavila ubedljivu pobedu. To je ono što Vas a i još nekoga tamo žulja, gospodine Milivojeviću.

- Jagodinci nisu ni malo naivni niti glupi kako vi to mislite pa na današnjoj "demokratskoj" konferenciji uživo u programu ne odgovoriste ni na jedno pitanje građana Jagodine vezano za temu o kojoj ste pričali, a toliko vas tobože brine, nego se pokupiste i pobegoste U NEPOZNATOM PRAVCU - zaključio je Radosavljević.

Autor: