AKTUELNO

On je pod hipoteku stavio 35 hektara zlatiborske zemlje i u evro zna "pošto" je Srbija, navodi se u saopštenju.

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović opet drži predavanje o tome kako sačuvati južnu srpsku pokrajinu Kosovo i Metohiju, saopštila je Srpska napredna stranka, koja Stamatovića naziva "najpoznatijim trgovcem parcelama zemlje Srbije".

Foto: sns.org.rs

- Predsednik je opštine gde na oglasnoj tabli stoji oglas i početna cena za prodaju dela Srbije (još ono malo neprodate zlatiborske zemlje što je ostalo). Na lokalnim čajetinskim skupštinama od 5 do 10 tačaka bude rasprodaja zemlje neposrednom pogodbom. On zna u evro 'pošto' je Srbija - navodi se u saopštenju.

Onaj koji je pod hipoteku stavio 35 hektara zlatiborske zemlje, a hipotekom obuhvatio i spomen obeležje i zemlju gde počivaju kosti srpskih stradalnika iz Drugog svetskog rata ima obraza da priča o čojstvu i junaštvu, napominje SNS i dodaje:

Aleksandar Vučić, ni na istoku, ni na zapadu, a posebno u Srbiji, ne prima naređenja štetna po našu zemlju - pocepao je svaki cenovnik koji je pred njega iko ikada stavio ako je u pitanju prodaja Srbije i njenih interesa. Stamatović koji traži raport i izveštaj od Aleksandra Vučića neka prvo pokaže izveštaj državnog revizora za desetine miliona dinara nenamenski potrošenog novca u opštini Čajetina, izveštaj revizora o nezakonitom postupku nabavke opreme za gondolu, izveštaj urbanističkog haosa na Zlatiboru, izveštaj o dugu opštine Čajetina (najzaduženija opština u Srbiji), izveštaj koliko je zemlje prodao. Onaj koji galamom pokušava sakriti sve ove izveštaje, onaj koji u evro zna 'pošto' je Srbija, naziva Aleksandra Vučića političkim zecom. Šta drugo očekivati od političke glavice kupusa? - navodi se u saopštenju.

#Milan Stamatović

#SNS

#Zlatibor

'