AKTUELNO

Nastavljaju se napadi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića od strane medija koji se nalaze pod kontrolom tajkuna Dragana Šolaka i teroriste i premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija.

U ovom koordinisanom napadu, ovi mediji su kao glavno oružje ovog puta koristili osvedočenu srbomrziteljku Sonju Biserko, koja Vučića napada zbog njegove borbe za Kosovo i Metohiju.

Ona je za list „Danas“ izjavila da je „Vučić izgubio poverenje Zapada“, da „Srbija svojom politikom, preko SPC, destabilizuje zemlje regiona“, kaoi da je „suverenost Kosova završena stvar“, a potom „savetuje“ Vučića da to i prihvati, a ne da se bori za južnu srpsku pokrajinu:

Ona, dalje, Vučićeve izjave naziva „ratnohuškačkim“, a kao primer navodi najave predsednika da će zaštititi naš narod na KiM.

Njenim izjavama obradovali su se Kurtijevi mediji koji su ih odmah preneli, pa tako Gazeta ekspres piše „Biserko: Vučić preko SPC i službi bezbednosti destabilizuje susede, uključujući i Kosovo“.

Tu je i Telegrafi, koji se takođe baziraju na izjavu Biserko koja lažno optužuje Vučiča i Srbiju da pozivaju na rat:

– Danas: Vučić ne isključuje mogućnost da Srbija primeni silu na Kosovu – piše ovaj medij, pozivajući se na reči Biserko.

Autor: