AKTUELNO

U međuvremenu, dok pred evroposlanicima Aleksić i ostatak političkog i ljudskog kusura, kukaju kako ne mogu da pobede ime Aleksandra Vučića na listama za izbore, Aleksić bi da uvodi izbore za poslanike po imenu, upitala je Sandra Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

- Pa zašto vam listu nikada nije vodio Dragan Đilas nego ga krijete kao zmija noge? Je li to da zbog silnih korupcionaških afera koje Aleksić oprašta svom gazdi Đilasu, a zna da narod neće? - rekla je Božić i dodala:

- Zbog mosta na Adi plaćenog tri puta više, dok je budžet Beograda bio potpuno opelješen? Ili zloupotrebe kojima se prihod privatnog SBB uvećavao na račun državnog Telekoma; ili zbog toga što je Đilas više desetina puta umnožio prihode svojih firmi dok je bio na vlasti? Spisak je podugačak, a za Mikijevo poznavanje matematike dovoljno je zaustaviti se na ovih nekoliko - ističe Božić i dodaje:

- Koju sreću Aleksić traži u svom imenu kada ga građani Trstenika dobro pamte jedino po nameštanju tendera za gasifikaciju svojim pajtosima i pljački para kroz lažna udruženja svog tasta? Postoji li i jedno ime koje oni mogu kandidovati, a da mu obraz nije prljav kao đon? Naravno da ne, zato ih ime Aleksandra Vučića toliko boli!

- Nismo čuli šta konkretno zamera rezultatima koje je Srbija ostvarila u poslednjoj deceniji dok je u sigurnim rukama politike koju vodi Aleksandar Vučić, ali zato smo čuli vapaje ponavljača iz Trstenika da se slamarica očigledno ispraznila pa bi brže-bolje da se dokopa vlasti ne bi li neometano mogao da pljačka državu sa ljudskim kusurom koji se okupio pod sloganom takozvane borbe protiv nasilja - rekla je Božić i dodala:

- Biće da je pomešao uloge, pa bi za sve neuspehe svoje družine iz prethodnog perioda dok su sejali glad i siromaštvo Srbijom, da okrivi Aleksandra Vučića koji svojim imenom već nekoliko puta briše patos s njima, kada god skupe hraborst da mu stanu na crtu. Bili smo svedoci njihovih ekonomskih “reformi” kojima su ostavile pola miliona radnika na ulici, zakatačili sve fabrike i iz zemlje oterali sve što vredi. Dok su sa Kosovom i Metohijom trgovali zarad opstanka na vlast.

- I zato je licemerno da Aleksić, posebno danas, pominje Kosovo i Metohiju zarad rasitnjavanja dnevne politike. Videli smo jasno šta o njima misli narod koji zna da se samo jedan čovek iskreno bori za njihove interese-a to je Aleksandar Vučić - rekla je Božić.

Autor: