AKTUELNO

Jedino što sa sigurnošću možemo da kažemo jeste da svi u Srbiji znaju ko je tajkun kojem ne izlaziš iz džepa. Koliko god bio svemoguć lik iz bajke koju pričaju građanima Srbije, za lečenje njihovih bolesnih umova ne bi bio dovoljan ni ceo tim stručnjaka, rekla je Sandra Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

- Činjenica je da traže alibi za svoj neuspeh na izborima, i prošlih i budućih, kako bi se opravdali pred mentorima iz inostranstva, a u svemu tome spremni su da idu do samog kraja u izmišljanju ne bi li destabilizovali svoju zemlju. Cilj toga jeste pravdanje novca koji su očigledno uzeli bez pokrića - rekla je Božić i dodala:

- Međutim, između tog prljavog sna i uništenja Srbije, isprečio se narod na izborima 17. decembra. Nije prvi put da ciljano napadaju Aleksandra Vučića onda kada treba da pljunu svoju zemlju i da je unize.

- Očigledno je da im smetaju rezultati i sve ono što je Srbija postigla na čelu s Aleksandrom Vučićem, da mu sve češće priželjkuju smrt i pokreću najprljavije kampanje dehumanizacije. Samo je pitanje kako je moguće da Vučić toliko loš i zao uspeva da vas za svake izbore nauči novoj lekciji i pobedi? - rekla je Božić.

Autor: