AKTUELNO

Drugi deo epizode kultne serije "Ko je koliko i kako ukrao?".

Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović nastavio je da na Tviteru proziva kandidata za gradonačelnika Beograda na predstojećim izborima i predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića.

Radulović ga je najpre optužio za zloupotrebu javnih resursa i lopovluk, a onda je nastavio sa prozivkama za "besplatnu školu plivanja", organizovanje "besplatnih izleta" kao i postavljanje rodbine i prijatelja na listu za odbornike na predstojećim izborima.

- Zamislite da ste predsednik neke opštine koja je osnivač humanitarne organizacije i da skupštinsku većinu čine vaša rodbina i prijatelji uz pomoć recimo Šešeljevog sina. I da onda predložite skupštini da je pokloni vama. Da li je ovo zloupotreba? - napisao je Radulović, a onda nastavio:

- Zamislite da ste predsednik neke opštine koja je vlasnik bazena. I da onda sve najbolje termine na tom bazenu date sportskim klubovima u kojima ste vlasnik, suvlasnik ili burazer neke vrste. Da li je to zloupotreba javnih ovlašćenja i javnog resursa?

Pročitajte još: Nova epizoda serije 'KO JE KOLIKO I KAKO UKRAO?' RADULOVIĆ OPTUŽIO ŠAPIĆA: Ti si lopov i MESTO TI JE U ZATVORU! (FOTO)

#Aleksandar Šapić

#Izbori

#Opozicija

#Saša Radulović

'