AKTUELNO

Protest opozicije ispred zgrade RTS propao je, budući da se okupilo malo više od 500 ljudi.

Srpska napredna stranka saopštila je da predstavnicima cele opozicije, "ni sve tajkunske pare, laži, cirkuske predstave, obmane i uvrede", nisu pomogle da pošalju ružnu sliku Srbije u svet.

- Građani Beograda i Srbije poslali su im jasnu i direktnu poruku - da ne žele nikada više da stanu uz lopove i lažove, predstavnike lopovsko-tajkunske koalicije, koji su godinama uništavali našu državu i činili sve da unište budućnost naše dece - ističe se u saopštenju.

Kako navode iz SNS, šta narod misli o Đilasu, Šapiću, Jeremiću, Jankoviću, Šutanovcu, Tadiću, Živkoviću i njihovom šefu Miškoviću, dovoljno govori činjenica da večeras nisu uspeli da okupe ni 580 svojih članova i da je Siniša Mali imao više ljudi na tribini u Vreocima nego sva opozicija na večerašnjem protestu.

- Za razliku od svih njih, Srpska napredna stranka je uvek radila u korist građana i nastaviće da se svakodnevno bori za njihov bolji život i veći standard, za razvoj i napredak, jer volimo Beograd i celu Srbiju - piše u saopštenju.

Pročitajte još: NIŠTA OD POMPEZNO NAJAVLJIVANOG PROTESTA ISPRED RTS! Opozicija svoju snagu pokazala sa jedva 500 okupljenih!

#Opozicija

#Protest

#SNS

'