AKTUELNO

Opozicioni funkcioneri, ali i njihovi simpatizeri ponovo su se izblamirali – nakon što su optužli Branka Kockicu za nepostojeću aferu Kocka, a onda pokazali da ne znaju koji se spomenik nalazi na Trgu Republike.

Ekipa nove emisije ''Kontravizija'' koja se emituje na TV Pink, autora i voditelja Lava Grigorija Pajkića pitala je funkcionere opozicionih stranaka kako komentarišetu malverzacije zamenika Siniše Malog Branka Milićevića Kockice koji je bio zadužen kao šef nabavki član komisije za rekonstrukciju Skadarlije u izmišljenoj aferi Kocka.

Legendarni Branko Kockica, sada je na izbornoj listi SNS za Beograd, ali nije ni na jednoj funkciji u glavnom gradu Srbije.

Foto: Printscreen

- To je još jedan skandalozan primer kako se troše sredstva građana na neke kič, jeftine stvarti, koje drže vodu dok majstori odu – kaže predsednik opštinskog odbora Pokreta DJB na Zvezdari Milan Popović.

Foto: Printscreen

-Inače se bavim poslovima vezanim za kamen, pa mogu da kažem da je to jedan veliki skandal koji ne priliči jednoj evropskoj metropoli kao što je Beograd – rekao je Aleksandar Ilić iz Nove stranke.

Ako vas njihovo neznanje i zaslepljenost mržnjom nisu ostavili bez teksta, blam simpatizera opozicije sigurno hoće.

Svi znamo za spomenik Knezu Mihailu – e pa baš ispred tog spomenika, koji se nalazi na Trgu Republike, opozicionari su zatražili od aktuelne vlasti da podigne spomenik Knezu Mihailu, verovatno neznajući da on postoji, a ni koji se spomenik nalazi iza njih.

Njihovi odgovori na pitanje kako komentarištu to što vlast odbija da podigne spomenik Knezu Mihailu će vas zaprepastiti.

Foto: Printscreen

Pa treba da podignu spomenik Knezu Mihailu. Ne razumem zašto ga ne bi podigli. svaki naš veliki vladar treba da ima svoj spomenik. Na nekom značajnom mestu, kao što je ovaj spomenik ovde

Foto: Printscreen

Ne podržavam ni jednu njihovu inicijativu, jer se sve svodi na korupciju. Takav je sistem

Foto: Printscreen

To dovoljno govori o vlasti

Foto: Printscreen

Zavisi zašto treba da podignu spomenik. Mislim da bi trebalo da podignu ako građani zahtevaju

#Kontravizija

'